Барило Ігор "Наш Формат"

Барило Ігор "Наш Формат"

PRO
Оцінка: 5  —   Відгуків: 6
телефон:
ціна від:
15000 грн.
Привіт. Я Барило Ігор, ви мабуть плануєте свято та шукаєте ведучого, я 8 років в event-індустрії і ще Віце-чемпіон Ліги Сміху на 1+1 та Переможець шоу "Розсміши коміка". люблю одружувати людей та дарувати гостям хороший настрій. Буде професійно, легко та ВЕСЕЛО. Давай зробимо тобі хороше свято.
Oleksandr
9 місяців тому
Ми дуже задоволені тим, що обрали саме Ігора нашим ведучим на весіллі. Все пройшло чудово. Неймовірна церемонія, сімейні традиції, цікаві конкурси в яких були задіяні усі. Відчувалась взаємодія з гостями та нареченими. Це був прекрасний день, який хочеться прожити знову і знову. Дякуємо, що був з нами в цей день🤍
Мімі
10 місяців тому
Хочемо подякувати ведучим, неймовірно легко, весело, невимушено, професійно та душевно. Дуже сподобалася взаємодія з гостями всі залишилися задоволеними. Найкраще для нас як для замовників це індивідуальний підхід а не шаблонні сценки, за це низький уклін, дуже вдячна за таке круте свято та атмосферу 🫶
Denya
10 місяців тому
Неймовірно вдячні, за емоції на нашому святі. Все було чудово, особливо веселі та цікаві конкурси. Всі залишилися задоволені і з хорошим настроєм. Окреме, дякую, за проведення церемонії, все було на вищому рівні, де неймовірно гарно, була описана наша історія. Ми ще раз, дякуємо та будемо рекомендувати друзям.
Аліна
10 місяців тому
Завдяки професійному підходу та веселій вдачі ведучого, свято пройшло на одному подиху: всі , без виключення , були в захваті!! Жарти та конкурси веселі та дотепні, з першої хвилини знайомства і до кінця весілля було цікаво, драйвово, нудьгувати точно не доводилося)) Музика була підібрана професійно, відповідно до події)) Від усього серця дякуємо за феєричну атмосферу, яку ви задали на нашому весіллі!!)))
Oksana
2 роки тому
Оптимістичний, потішний та надзвичайно веселий ведучий, який "запалив" наше свято і тримав гостей в захваті до самого закінчення весілля. Програма продумана якісно та позитивно. Особливо хочу відмітити організованість, пунктуальність та індивідуальний підхід до нашої пари. Ми з чоловіком та нашими гостями залишилися дуже задоволені.
Елена
2 роки тому
Невероятно легко и весело прошло наше торжество благодаря такому крутому тамаде! Все согласовано, драйвово, интересно и уместно, что просто не к чему придраться😁При чем довольны остались гости "разного поколения".Ни на секунду не пожалели о своем выборе!

Залишити відгук

Важливо! Залишити відгук можуть тільки молодята, які замовляли послуги
Оцінка є обов'язковою
Поле не може бути порожнім
Завантажте до 5 фото з весілля